Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

водонапірна башта

Фонд держмайна

Вівторок, 30 січня 2024, 14:35

Фонд держмайна продає водонапірну башту на Золочівщині

водонапірна башта

Фонд держмайна виставив на приватизацію водонапірну башту у селі Купче, що перебуває на балансі ТзОВ "Львівський селекційно-племінний центр".

Фонд державного майна оголосив аукціон у системі ProZorro щодо приватизації водонапірної башти у селі Купче Золочівського району.

Аукціон стартує 23 лютого, а початкова вартість закупівлі становить 
1 746 грн.

"23 лютого запрошуємо взяти участь у приватизаційному аукціоні. Стартова ціна – 1 746 грн; реєстрація на аукціон – до 22 лютого; аукціон – 23 лютого; локація – Львівська обл., Золочівський р-н, с. Купче" – йдеться у повідомленні.

Водонапірна башта, яку продають, перебуває на балансі ТзОВ "Львівський селекційно-племінний центр". Башта, висотою близько 10 м, є металевою, вона введена в експлуатацію в 1989 році та перебуває у незадовільному стані й не використовується за призначенням.

Водонапірна башта є допоміжною спорудою, що не підлягає технічній інвентаризації та щодо якої не здійснюється виготовлення технічного паспорта.

Нагадаємо, раніше Фонд держмайна продав на торгах будівлю на проспекті Шевченка, 9 у Львові фірмі Зіновія Козицького, її вартість під час торгів зросла у вісім разів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.