Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Ліві (КПУ, СПУ ін.)

tetyana.kiev.ua/

Вівторок, 8 травня 2012, 18:23

Комуністи, ветерани і антифашисти подали заявку на проведення масових акцій у Львові 9 травня

ЛОК КПУ, ветеранські організації та Антифашистський комітет сьогодні о 17.45 подали у міськвиконком заявку на проведення акцій у Львові 9 травня. Про це «Варіанти» повідомив співголова Антифашистського комітету Олександр Калинюк.

Калинюк наголосив, що суд, який сьогодні розпочався о 15.00 за позовом міськради по питанню заборони масових акцій у Львові 9 травня, не стосується заявок, поданих цими організаціями.

«По-преше, нас повинні були б опередити про судове засідання, видати копію позову, а також надати дві години на підготовку заперечень. Навіть якщо суд прийме рішення про заборону масових акцій, це нас не стосується», - наголосив Калинюк.

Нагадаємо, Львівська міськрада звернулася до суду з позовом про заборону масових акцій у львові 9 травня. На момент звернення до суду до міськради надійшло 8 заявок від грмаодських організацій та партій на проведення заходів в цей день.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.