Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 6 лютого 2024, 11:50

Держекоінспекція Львівщини постраждала через масовану кібератаку

Львів

Держекоінспекція повідомила про хакерську атаку, в результаті якої виникли проблеми у веденні діловодства.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Через масовану хакерську атаку, яка відбулась 25 січня й була спрямована на сервіси датацентру "Парковий" ТОВ "Анте Медіам", у роботі Держекоінспекції Львівщини виникли серйозні проблеми.

"У період з 25 січня до 29 січня 2024 року інспекція мала обмежений доступ до Системи електронної взаємодії органів виконавчої влади та Автоматизованої системи управління документами. Це призвело до серйозних проблем у веденні діловодства, включаючи неможливість отримання вхідних документів та відправлення вихідних документів.

Зазначені порушення також вплинули на доступ до системи управління документами, що призвело до втрати всіх звернень за період з 20 січня 2024 року до 28 січня 2024 року" – йдеться у повідомленні.

Саме тому Держекоінспекція просить продублювати всю кореспонденцію, що була надіслана у період з 20 січня до 28 січня 2024 року.

Додамо, 23 січня через хакерську атаку відбувся збій у роботі системи теплопостачання ЛМКП "Львівтеплоенерго", який залишив Сихів без опалення та гарячої води.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.