Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

isport.ua

Понеділок, 18 березня 2013, 16:16

БК "Політехніка-Галичина" не зумів обіграти гостей з Донецька

БК “Галичина” поступилася БК “Донецьк” з рахунком 81:83 у домашньому матчі.

 

Обмінявшись у перших двох чвертях дзеркально-протилежними рахунками, обидві команди пішли на велику перерву за рівного рахунку – 40:40.

Після великої перерви на паркеті точилася рівна боротьба, й лише на початку заключної чверті господарям паркету вдалося здійснити ривок, повівши +7. Однак втримати комфортну перевагу «Політехніка» не зуміла.

«Донецьк» завдяки вдалим діям Даріуса Сонгайли під кільцем і дальнім кидкам Рамела Каррі вирвався вперед –74-79.

До кінця гри «Галичина» відновили рівновагу (результативний відрізок провів Саша Васильєвич), утім, усе вирішив кидок Діора Фішера.  

Даррел Мітчелл відзначився 16 очками й 7 передачами в складі «Політехніки» . 14 очками й 7 підбираннями заробив Майкл Лі. По 15 очок здобули Саша Васильєвич і Владан Вукосавлевич, який, крім того, зібрав 10 відскоків.

Окрім Рамела Каррі й Даріуса Сонгайли, результативною грою в складі «Донецька» відзначився Дмитро Глєбов (12 очок + 5 підбирань).

Джерело : офіційний сайт БК "Політехніка-Галичина"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.