Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

extremetube.com.ua

Понеділок, 18 березня 2013, 19:12

Представник Львівщини здобув 4 медалі на Чемпіонаті України з гірськолижного спорту

Спортсмен з Борислава Дмитро Мицак добув чотири призові місця: три перші місця та одне третє, на відкритому чемпіонаті України та чемпіонаті України серед юніорів з гірськолижного спорту, який пройшов на Закарпатті.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Бориславської міськради.

За словами Дмитра Мицака, у 12 роців він почав кататись на лижах як турист. Спортивна ж кар'єра хлопця розпочалась з участі у дитячій збірній України з гірськолижного спорту, коли та поїхала в інтертур в Австрію.

"Таке заняття сподобалося і почав більше тренуватися. Спочатку тренування були тільки в Австрії, в Україні практично тренування не проходили через відсутність спортивної дитячої бази . Тільки зимою на декілька днів виїжджали у Буковель, але там не дозволяють тренуватися спортсменам, бо у Буковелі вся інфраструктура побудована для туристів. Щоб мати відповідну спортивну підготовку довелося тренуватися за кордоном", – розповів Дмитро Мицак.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.