Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівлі у Слаському

Фонд держмайна

П'ятниця, 9 лютого 2024, 13:02

Автозаправну станцію з іншими будівлями у Славському продали за п'ять мільйонів гривень

будівлі у Слаському

Фонд держмайна продав будівлі на вул. Рожаночка у Славському київській фірмі за 5,1 мільйона гривень.

Про це повідомляє начальник Фонду держмайна у Львівській області Микола Іщук на своїй сторінці у Фейсбуці.

Фонд державного майна вдруге провів аукціон у системі ProZorro щодо приватизації будівель та споруд у Славському загальною площею 2639,8 м², початкова вартість яких під час другого аукціону становила 110 000 грн.

На аукціон подались 17 учасників, а переможцем обрали ТОВ "Кросс Прайм" з ціною у 5 100 000 грн.

"Вітаю ТОВ "Кросс Прайм" з перемогою в аукціоні. Будівлі та споруди загальною площею 2 639,8 кв.м за адресою: Львівська область, Стрийський район, смт Славське, вул. Рожаночка, 6 пішли з молотка за 14.5 млн грн. Вважаю це хорошою інвестицією та чекаємо внесення проплати до Державного бюджету України" – заявив Іщук.

Йдеться про такі споруди: гаражні бокси, водонапірну башту, автозаправну станцію з резервуарами, склад, овочесховище, котельня, туалет, трансформаторну станцію, піднавіси для авто, контору.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Кросс Прайм" зареєстроване з 2021 року у Києві, воно займається гуртовою торгівлею фруктами й овочами, постачанням інших готових страв. Власник фірми – мешканець Луганщини Валентин Топко.

Зазначимо, вперше ці будівлі у Славському виставили на аукціон у грудні 2023 року за ціною у 220 000 грн. Тоді на торги подався 31 учасник, однак дві фірми з найвищою запропонованою ціною у 19 млн грн дискваліфікували, а аукціон оголосили повторно вже за зниженою вартістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.