Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

image.tsn.ua

Вівторок, 19 березня 2013, 11:50

Власники МАФів протестують під Львівською міською радою

Мітинг протесту власників МАФів проходить зараз під стінами Львівської міської ради, де відбувається пленарне засідання сесії.

Про це сьогодні, 19 березня, з пленарного засідання сесії Львівської міської ради інформує кореспондент Варіантів.

У мітингу бере участь близько тисячі осіб.

Підприємці, зокрема, тримають в руках транспаранти з написами «Мер, досить дурити громаду!», «Дай заробити на хліб!» та «Закон проти корупції для кого?»

Зокрема, підприємці вимагають включити в порядок денний наступного пленарного засідання сесії проект ухвали щодо внесення технічних змін та продовження договорів оренди тимчасових споруд, власники яких мають позитивне рішення депутатської комісії з архітектури та містобудування. 

Також власники МАФів просять в термін до 20.04.2013 року спільно з підприємцями розробити положення про встановлення тимчасових споруд, а до 20.05.2013 року спільно з ними розробити перспективну схему розміщення тимчасових споруд у Львові. 

Під час засідання сесії виступив депутат міськради від УДАРу Петро Адамик, який зачитав звернення приватного підприємця про перешкоджання у реєстрації МАФу. За словами Адамика, такі випадки непоодинокі. 

Депутат звернувся до Садового з вимогою негайно посприяти розробці процедури, що дозволить СПД безперешкодно погоджувати документацію для будівництва МАФів та аби "люди не платили за повітря".

Садовий доручив розібратись із цим питанням директору департаменту економічної політики Львівської міськради Ірині Кулинич.

Нагадаємо, минулого сесійного засідання депутати перенесли питання про виключення з перспективної схеми МАФів, у яких системно виявляли продаж алкоголю неповнолітнім чи після 22:00. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.