Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

ua.all.biz

Вівторок, 19 березня 2013, 12:56

На Львівщині розпочався місячник озеленення, прибирання та благоустрою

18 березня на Львівщині розпочався місячникозеленення, прибирання та благоустрою.

 

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Віктора Шемчука від 15 березня.

«Провести в області з 18 березня до 30 квітня 2013 року місячник озеленення, прибирання та благоустрою, а 20 квітня 2013 року –  День довкілля», - сказано у розпорядженні.

Шемчук розпорядився у зв'язку з цим створити організаційний комітет для організації проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля у 2013 році.

Голова Львівської ОДА також доручив "Львівській обласній державній телерадіокомпанії (М. Шевчук) забезпечити широке висвітлення на телебаченні інформації про хід підготовки та проведення місячника озеленення та благоустрою і Дня довкілля".

Нагадаємо, сьогодні проїзд до 18 населених пунктів Львівщини залишається утрудненим. Вулиці Львова не розчищені від снігу.

Внаслідок складних погодних умов, що виникли у період з 14 до 16 березня, на території області випало в середньому від 28 до 59 мм опадів -137% місячної норми, снігові перемети через пориви вітру 17-22 м/с. Загалом проїзд був ускладнений до понад 800

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.