Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

planeta.moy.su

Вівторок, 19 березня 2013, 13:27

Підприємці подарували Садовому Біблію, Конституцію та Кримінальний кодекс

Представник львівських підприємців-власників МАФів вручили міському голові Львова Андрію Садовому Біблію, Конституцію України та Кримінальний кодекс. 

Про це сьогодні, 19 березня, із пленарного засідання сесії Львівської міської ради інформує кореспондент Варіантів

У своєму виступі пан Антонещак - представник підприємців, мітинг яких в той час відбувався під стінами Львівської - наголосив, що Біблію дарує, аби Садовий в своїй роботі пам'ятав про Бога, Конституцію - аби пам'ятав про народ України, а Кримінальний кодекс - аби завжди мав на увазі наслідки своєї діяльності. 

Садовий прийняв подарунки, при чому, приймаючи Біблію, він вийшов з-за трибуни, перехрестився і поцілував її. 

У своєму виступі Антонещак зачитав вимоги протестувальників, серед яких, зокрема - продовження договорів оренди тимчасових споруд, власники яких мають позитивне рішення депутатської комісії з архітектури та містобудування. 

Окрім цього він зазначив, що власники МАФів вимагають від міськради протягом двох місяців спільно з підприємцями розробити положення про встановлення тимчасових споруд та їх перспективну схему розміщення, а також створити громадську раду, що опікуватиметься правами дрібних підприємців. 

У разі невиконання цих вимог протягом двох місяців, наголосив Антонещах, підприємці почнуть процедуру відставки міського голови. 

Нагадаємо, близько тисячі львівських підприємців протестували сьогодні під стінами Львівсьої міської ради. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.