Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

с/idata/events/small-image/130117-092254-5468.jpg

Вівторок, 19 березня 2013, 16:19

Депутати ухвалили бюджет розвитку Львова

Депутати Львівської міської ради прийняли бюджет розвитку міста, видатки якого становитимуть 220 млн. грн.

Відповідне рішення депутати прийняли на сесії сьогодні, 19 березня, інформує кореспондент Варіантів.

Зокрема, на інженерне господарство у бюджеті передбачено більше 5 млн. грн, а на охорону здоров’я 10 млн грн.

Житлове господарство фінансуватимуть у розмірі 25 млн 778 тис. грн..

Голова постійної депутатської комісії з питань фінансів та планування бюджету Львівської міської ради Яромир Самагальський повідомив, що комісії на 95% узгодили бюджет з виконавчими органами міськради.

Утім, за його словами, принципові розходження виявились у фінансуванні ремонту проспекту Червоної Калини та проспекту Свободи. Міськрада спочатку пропонувала виділити 5 млн. грн. на ремонт першого та 4 млн. грн.  - на ремонт другого.

«Питання стоїть в тому, що, якщо проспект Червоної Калини робити правильно, там виявилась дуже погана основа дороги, то 5 мільйонів не вистачить, відтак ми занизили стрічку лише до 1,5 млн. Схожа ситуація із проспектом Свободи – він теж потребує капітального ремонту», - зазначив Самагальський. 

Відтак, за словами депутата, 7,5 млн. грн., які спочатку передбачалось спрямувати на ремонт проспекту Червоної Калини та проспекту Свободи, розподілять між іншими вулицями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.