Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 15 березня 2024, 09:14

На Львівщині прощатимуться з шістьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з шістьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 15 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Михайло Нелепа з Городоцької ОТГ, Іван Сидір з Хирівської ОТГ, Юрій Невеличук з села Зимна Вода, Андрій Бакун з Золочівського району, Юрій Лозинський зі Львова, Віталій Попов з Волинської області, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Михайло Нелепа – житель села Добряни Городоцької громади. Воїн служив у військовій частині 9938 Державної прикордонної служби України. Помер у віці 49 років в госпіталі міста Вінниця від отриманих важких поранень.

Іван Сидір – житель села Засадки Хирівської громади. Був стрільцем піхотного відділення. Народився 19.08.1991 року.

Юрій Невеличук – житель села Зимна Вода. Воїн обороняв Україну від ворога у південно-східному напрямку. Загинув 08 березня 2024 року в районі населеного пункту Новопрокопівка Пологівського району Запорізької області у віці 38 років.

Андрій Бакун – мешканець села Монастирок Золочівського району. Воїн був старшим льотчиком вертолітної ланки вертолітної ескадрильї. Загинув у віці 26 років. У нього залишилася дружина та дитина.

Юрій Лозинський – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до складу 15-го окремого гірсько-штурмового Севастопольського батальйону 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Віталій Попов – уродженець селища Благодатне Волинської області. Кадровий військовий, штаб-сержант. Проходив військову службу у складі 184-го навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного на посаді техніка відділення автоматизацій інформаційно-телекомунікаційного вузла" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.