Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Четвер, 21 березня 2024, 09:14

На Львівщині прощатимуться з сімома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з сімома Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 21 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Ярослав Облоненко зі Стрия, Тарас Оприск з Миколаївської ОТГ, Павло Лінкевич з Жовкви, Віталій Дерейко з Бродів, Валентин Король та Вадим Сухоруков з Червонограда, Павло Пецюх з Донеччини, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Ярослав Облоненко – народився і проживав у місті Стрий. Був солдатом, стрільцем 1 стрілецького батальйону. Загинув 17 березня під час виконання бойового завдання від мінометного обстрілу в районі населеного пункту Білогорівка на Луганщині.

Тарас Оприск – родом із села Гірське Миколаївської громади. Був солдатом, розвідником – навідником військової частини А4056. Загинув 16 березня, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Твердохлібове на Луганщині.

Павло Лінкевич (позивний Freeman) – житель міста Жовква. Воїн служив у військовій частині Т0910, обороняв Україну у східному напрямі. Загинув 2 березня 2024 року на Бахмутському напрямку у віці 37 років.

Віталій Дерейко – житель міста Броди Золочівського району. Він був стрільцем-снайпером десантно-штурмового відділення десантно-штурмового взводу. Загинув 10 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Захиснику було 44 роки.

Валентин Король – житель міста Червоноград. Проходив службу у військовій частині А7075. Загинув 13 березня на Донеччині.

Вадим Сухоруков – житель міста Червоноград. Проходив службу у військовій частині А 0284. Загинув 15 березня на Донеччині. Йому було 25 років.

Павло Пецюх – народився у місті Селидове Донецької області. Проживав у Новояворівську. З 2000 до 2002 року проходив військову службу в армії. З початком повномасштабного вторгнення був призваний на військову службу до лав Збройних Сил. Загинув 16 березня на Луганщині" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.