Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Вівторок, 26 березня 2024, 09:15

На Львівщині прощатимуться з трьома бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з трьома Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 26 березня, у Львівській області прощаються з бійцями: Максим Хомин з Нового Роздолу, Іван Квітка зі Львова, Михайло Залуський з села Старичі, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Максим Хомин – житель міста Новий Розділ. Був солдатом військової частини А4279. З 21 березня 2023 року вважався зниклим безвісти. Воїн загинув поблизу села Богданівка Бахмутського району Донецької області.

Іван Квітка – львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони, згодом вступив до складу 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Боронив державу на Харківщині.

Михайло Залуський – народився у селі Старичі. Служив у військовій частині 4427. Загинув 5 березня 2024 року поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області. Долучився до лав ЗСУ 11 грудня 2022 року" – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.