Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pressclub.lviv.ua

Четвер, 21 березня 2013, 14:55

Захисники Снопківського парку знову скаржаться на тиск з боку міської влади

Громадські діячі, які виступають проти розробки детального плану території Снопківського парку, заявляють, що за ними відбувається стеження з боку чиновників Львівської міської ради.

Про це сьогодні, 21 грудня, на брифінгу, повідомила громадський діяч, адвокат Галина Янко, інформує кореспондент Варіантів

За її словами, у понеділок 3 березня, близько п’ятої години вечора до її будинку підійшли двоє чоловіків, які фотографували територію навколо нього, а також територію парку.

"Коли я вийшла до них поспілкуватись, вони мене запитали, чи я заміжня, чи є в мене діти, і чому я така відважна", – сказала Янко.

Вона додала, що пізніше бачила одного із цих чоловіків на засіданні постійної комісії із питань природокористування, охорони довкілля та благоустрою Львівської міської ради і він виявився одним із чиновників.

Янко зазначає, що ці двоє осіб підходили і до інших мешканців вулиці Кримської, яка розташована біля Снопківського парку і збирали приватну інформацію.

Громадська діячка наголосила, що зараз готує заяву з цього приводу до правоохоронних органів.

Нагадаємо, раніше Галина Янко вже заявляла про переслідування та тиск через свою позицію щодо Снопківського парку, через що була змушена на певний період виїхати закордон.

Нагадаємо, 1 березня виконавчий комітет Львівської міськради втретє переніс розгляд питання про розроблення детального плану території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, Стуса, Кубанської.

У лютому прокуратура Львова вимагала скасування незаконного рішення виконкому Львівської міськради від 25 січня щодо дозволу на розроблення детального плану та забудови території у межах вул. Зеленої, Липової Алеї, В.Стуса та Кубанської.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.