Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Вівторок, 9 квітня 2024, 09:44

На Львівщині прощатимуться з п'ятьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з п'ятьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 9 квітня, у Львівській області прощаються з бійцями: Володимир Демків з Сколівської ОТГ, Юрій Воробйов зі Славської ОТГ, Роман Кропивницький зі Львова, Олег Терех з Червонограда, з Мар’ян Затхей з Червоноградської ОТГ, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Володимир Демків – родом із селі Підгородці Сколівської громади. Був молодшим сержантом, командиром відділення військової частини А 4821. Загинув 28 березня 2024 під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Семенівка Покровського району Донецької області.

Юрій Воробйов – родом із села Лавочне Славської громади. Служив в зоні проведення АТО з 2014 року. Після початку повномасштабного вторгнення захищав Україну у складі військової частини А 1302. Через хворобу помер у лікарні.

Роман Кропивницький – львів’янин. Протягом 2007 – 2013 років працював експертом-криміналістом сектору досліджень холодної зброї, трасологічних, дактилоскопічних досліджень та досліджень вогнепальної зброї відділу криміналістичних досліджень у Науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі при Управлінні Міністерства внутрішніх справ України на Львівській залізниці. Капітан міліції. Нагороджений нагрудним знаком "За відзнаку в службі" ІІ ступеня. З початком повномасштабного російського вторгнення добровільно став на захист Батьківщини до лав 65-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на території Запорізької області.

Олег Терех – родом із Червонограда. Стрілець-помічник гранатометника стрілецького відділення військової частини А 4821. Загинув 26 березня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Семенівка на Донеччині.

Мар’ян Затхей – житель села Сілець Червоноградської громади. Проходив службу у військовій частині А 4674. Загинув 31 березня на Запоріжжі" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.