Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

http://www.poltava.pl.ua

Середа, 9 травня 2012, 09:23

Головний міліціонер Львівщини привітав ветеранів війни з Днем перемоги

Начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор міліції Олександр Рудяк привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни з Днем перемоги.

«9 травня – одна з найбільш трагічних та найбільш вражаючих дат. Це ваша заслуга та ваша перемога у Великій Вітчизняній війні! Попри те, що міліція була і залишається поза політикою, все ж хочу зауважити, що навряд чи на Львівщині є сім'я, якої не торкнулася війна.. . Перемога у цій Війні є історичними спогадами ветеранів, які з року в рік вшановують пам'ять загиблих колег. 1945-ий рік ніколи не забудуть тисячі ветеранів, які розпочали війну із ворогом за нашу з вами перемогу, здобуваючи ціною власного життя мир для майбутнього», – йдеться у привітання.

Тим часом, як передає кореспондент «Варіантів», міліціонери розташувалися по периметру Марсового поля на вулиці Мечникова у Львові.

Саме там починають збиратися ветерани та молоді люди з Георгієвськими стрічками для проведення урочистостей з нагоди Дня перемоги у Львові.

Сьогодні в Україні відзначають державне свято - День перемоги. 

Нагадаємо. 8 травня суд заборонив проведення масових акцій у Львові 9 травня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.