Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

www.trust.ua

Середа, 9 травня 2012, 09:46

Тимошенко госпіталізували до лікарні

Екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко привезли до Центральної клінічної лікарні Укрзалізниці в Харкові.

Близько 8-ї ранку на територію лікарні заїхала карета швидкої допомоги в супроводі автомобілів ДАІ та спецпідрозділу «Беркут».

Прихильники Ю.Тимошенко, яким вдалося залишитися на території лікарні, скандують «Юлі - волю!».

За кілька хвилин до цього журналістів центральних та місцевих ЗМІ вигнали з території лікарні і закрили на замок ворота медичного закладу. Якийсь підполковник міліції змусив журналістів відійти від приймального відділення до КПП лікарні, яке знаходиться на відстані близько 100 метрів, повідомивши, що в лікарні проводяться спеціальні заходи, і тому журналісти мають залишити її.

Натомість перед приймальним відділенням залишилися близько 20 молодих людей у цивільному, щодо яких міліціонери не застосовували жодних заходів.

На територію ЦКБ Укрзалізниці приїхали начальник ГУ МВСУ у Харківській області Віктор Козицький і начальник Управління ДПтСУ в Харківській області Євген Бараш. На територію лікарні в'їхав мікроавтобус, який був у кортежі, який виїхав з Качанівської виправної колонії.

Варто зазначити, що пацієнтам лікарні не заборонено виходити на вулицю.

Сьогодні близько 7.00 кортеж в складі більше 10 автомобілів у супроводі ДАІ виїхав з воріт Качанівської колонії, де Ю.Тимошенко відбуває вирок Печерського суду.

Лікуванням екс-прем'єра займатиметься виключно лікар-невропатолог берлінської клініки «Шаріте» Лутц Хармс. Сама Тимошенко наголосила, що скасує згоду на госпіталізацію, якщо до її лікування спробує підключитися хтось з лікарів українського МОЗ, - стверджує захист Юлії Тимошенко.

Джерело: УНІАН

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.