Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

Середа, 1 травня 2024, 09:00

На Львівщині прощатимуться з бійцем 24-ї окремої бригади імені короля Данила

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з Героєм Іваном Проциком.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 1 травня, у Львівській області прощаються з бійцем Іваном Проциком, який загинув у боротьбі з російськими загарбниками.

"Іван Процик – загинув 26 червня 2022 року поблизу селища Вовчоярівка на Луганщині. Під час виконання бойового завдання отримав смертельні поранення внаслідок танково-артилерійських обстрілів ворога. Воїну назавжди 36 років.

Іван народився у місті Пустомити Львівської області. У 2004 році закінчив Львівське вище професійне училище, здобув фах помічника машиніста електропоїзда. У 2010-му закінчив Національний університет "Львівська політехніка" за спеціальністю "Менеджмент".

Одружився та переїхав до селища Щирець. Працював у ТзОВ "Технологічно-експериментальний завод". Добре розумівся в комп'ютерах і техніці, часто родичі звертались за допомогою у ремонті та налаштуваннях. Захоплювався автомобілями, любив слухати музику, весь вільний час проводив із сім'єю.

З перших днів повномасштабної війни чоловік служив в роті охорони рідного міста Пустомити. У травні став бійцем 24 ОМБр імені короля Данила. Обійняв посаду старшого стрільця та вирушив боронити Луганщину.

Під час служби був нагороджений орденом "Хрест Героя" від 24-ої ОМБр, а посмертно – орденом "За мужність" lll ступеня. Поховали захисника в селищі Щирець на Львівщині" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.