Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

благоустрій Львова

Середа, 10 квітня 2024, 14:11

У Львові стартує конкурс на краще фото та відео квіткових локацій

благоустрій Львова

У міськраді оголосили конкурс на кращі фото та відео місць цвітіння квітів та дерев.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 10 квітня, у місті оголосили конкурс "Львів – місто весни", згідно з яким львів'ян закликають фотографуватися та знімати відео на квіткових локаціях Львова.

"Минулого року ми проводили схожий конкурс і побачили, що він сподобався львів’янам, тому цьогоріч вирішили його зробити більш масштабним. Ми створили спеціальну карту цвітіння, де є всі локації з фотографіями й описали, які саме сорти квітів чи види дерев ростуть у цих місцях. Зараз дуже багато де у Львові активно квітнуть магнолії, сакури, різноманітні тюльпани, райські яблуні та груші Шантеклер. Будемо постійно оновлювати карту, щоб люди бачили актуальну інформацію" – наголосила керівниця управління екології і природних ресурсів Львівської міської ради Галина Микітчак.

До Дня міста Львова, що відзначатиметься 27 квітня, оберуть кращі роботи, серед яких визначать переможців.

Призи для переможців включають: одноденний відпочинок у "Гранд-готелі"; сертифікати на вечерю від @baczewskirestauracja, @kumpel_lviv та @pizzacelentano; Lviv City Card на 24, 48 або 72 години.

Вибиратимуть переможців: за випадковим вибором, за кількістю лайків під фото та відео, за оцінкою найкращого візуального контенту.

Відповідно до умов конкурсу, учасникам потрібно:

- опублікувати свої фото чи відео квітучих локацій міста у форматі поста, чи reels на своїх сторінках в Instagram, позначивши організаторів конкурсу (@ekologia_lviv, @lvivfm, @lviv_travel);

- використати у дописі хештег #львівмістовесни;

- поставити лайк під офіційним дописом про конкурс;

- підписатися на акаунти партнерів конкурсу (@ekologia_lviv, @lvivfm, @lviv_travel).

Зазначимо, нещодавно у Львові створили карту з квітковими локаціями.

Додамо, у 2019 році у місті обирали найбільш заквітчані балкони та літні майданчики, а у 2018 році тривав конкурс на найкращий внутрішній дворик Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.