Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Шота Руставелі

П'ятниця, 12 квітня 2024, 12:10

Частину вулиці Шота Руставелі планують відкрити для руху транспорту

вул. Шота Руставелі

З 16 квітня для проїзду відкриють верхню частину вул. Шота Руставелі.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

З вівторка, 16 квітня, у місті планують відкрити для проїзду частину вул. Шота Руставелі – у напрямку до центру від Стрийського ринку.

Наразі тут тривають ремонтні роботи, які виконує підрядна організація ШРП "Галицького району": перемощують 400 м² брукованого покриття.

"Роботи на вул. Шота Руставелі розпочалися на початку місця. Їх завершити й відкрити вулицю для проїзду планували з 22 квітня. Проте погодні умови нам посприяли, тож ремонт цієї ділянки вулиці буде завершено, фактично, на тиждень швидше" – заявили у Галицькій районній адміністрації.

Нагадаємо, з 1 квітня у місті розпочався ремонт вул. Шота Руставелі, на ділянці від вул. Волоська до вул. Архипенка – верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт. Відтак рух приватного транспорту в напрямку до центру тут організовано нижньою частиною вулиці, тобто так, як курсує громадський транспорт.

За інформацією Галицької РА, верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, була у незадовільному стані. Дорожнє покриття на вулиці мало значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.