Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівщина

П'ятниця, 10 травня 2024, 09:30

На Львівщині прощатимуться з шістьма бійцями, які загинули у бою з окупантами

Львівщина

Сьогодні на Львівщині прощатимуться з шістьма Героями, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

Про це повідомляє Львівська ОВА на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 10 травня, у Львівській області прощаються з бійцями: Євгеній Панькевич з міста Броди, Тарас Хайнус з Рудківської ОТГ, Василь Вінтонів з Жидачівської ОТГ, Дмитро Сущик зі Стрия, Степан Чорний з Рава-Руської ОТГ, Ігор Демідонт з Сокаля, які загинули у боротьбі з російськими загарбниками.

"Євгеній Панькевич – мешканець міста Броди Золочівського району. Був солдатом, водієм розвідувального відділення військової частини. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Загинув під час виконання бойового завдання на Сумщині. Захиснику було 39 років.

Тарас Хайнус – житель села Роздільне Рудківської громади. Був військовослужбовцем військової частири 4123. Ніс службу на Харківському напрямі. Помер через вогнепальне поранення.

Василь Вінтонів – уродженець села Бережниця Жидачівської громади. Стрілець, помічник гранатометника військової частини А7013. Загинув під час виконання бойового завдання на околицях населеного пункту Роботине Запорізької області.

Дмитро Сущик – уродженець Стрия. Брав участь в АТО. На початку повномасштабного вторгнення знову добровольцем пішов на фронт. Старший навідник 68-ої окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша. Загинув в районі населеного пункту Семенівка на Донеччині.

Степан Чорний – житель села Шабельня Рава-Руської громади. Служив водієм відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу військової частини А2777. Загинув поблизу населеного пункту Опитне Донецької області.

Ігор Демідонт – народився у Сокалі. Служив у 105 прикордонному загоні імені Князя Володимира Великого. Отримав важке поранення на Авдіївському напрямку" – йдеться у повідомленні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.