Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

конкурс краси Міс Львів

Прес-реліз,   Середа, 17 квітня 2024, 10:38

У Львові відбудеться конкурс краси Міс Львів-2024

конкурс краси Міс Львів

Конкурсу краси "Міс Львів 2024" відбудеться 10 травня в Emily Resort.

Про це повідомляють організатори конкурсу.

У приміщенні відпочинкового комплексу Emily Resort 10 травня відбудеться благодійний вечір краси "Міс Львів 2024".

Цьогоріч 13 найкрасивіших благодійниць міста змагатимуться за престижний титул "Міс Львів". Конкурсантками стали дівчата, які поєднують в собі не лише красу, а й розум, активну громадянську позицію та добре серце. 2024 рік не став винятком та, як і попередні роки несе благодійну складову.

Учасниці підтримують збір Маркіяна Назаркевича, мета якого – 10 евакуаційних комплексів для медичних підрозділів ЗСУ (квадроцикли + евакуаційні візки), загальна вартість 3,2 млн гривень.

Загальна мета усіх конкурсанток – 250 000 тис. Для цього кожна з них створює банку від себе і протягом місяця її можна буде поповнити. Після завершення конкурсу зібрана сума буде передана на ЗСУ.

Окрім того, учасниці беруть активну участь у благодійній діяльності міста, разом з благодійною організацією "Мій тато захищає Україну", основний напрямок якої організація дозвілля для дітей захисників України:

- створення окопних свічок з дітками БТ "Мій тато захищає Україну";

- зустріч з керівником та засновницею БФ Momforeveryone Наталею Михайлів, її лекція про благодійні ініціативи та добрі справи;

- майстер-клас по пасхальному декору з дітками БТ "Мій тато захищає Україну";

- організація свята для діток з БТ "Мій тато захищає Україну", на якому будуть присутні аніматори, бульбашкове шоу, аквагрим, солодощі та подарунки. На святі буде створена спільна намальована картина, яку передадуть на аукціон;

- організація свята для понад 3000 дітей 1 червня у Львівському цирку, де їх яких чекає захоплива циркова вистава, частування та подарунки.

Організатори конкурсу також повідомляють, що крім соціальних активів, всі зібрані кошти будуть спрямовані у благодійне товариство "Мій тато захищає Україну", який надає підтримку дітям військовослужбовців.

Квитки можна придбати на сайті gastroli.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.