Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Надія Банах

П'ятниця, 19 квітня 2024, 10:44

Померла заступниця директора департаменту ЖКГ Львова Надія Банах

Надія Банах

Сьогодні після важкої хвороби померла Надія Банах.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 19 квітня, на 56 році життя після важкої хвороби померла заступниця директора департаменту житлово-комунального господарства Львівської міської ради Надія Банах, яка зайняла цю посаду наприкінці січня 2024 року.

Надія Банах у місті почала працювати з 1993 року, очоливши комунальне підприємство "Цитадель-центр". А згодом у різні періоди була керівницею Залізничної, Шевченківської та Франківської районних адміністрацій. 

"Пані Надія була професіоналом своєї справи і пройшла всі щаблі в кар’єрі – від працівника ЛКП до керівника районів. І на всіх посадах вона якісно, віддано, фахово працювала для громади міста" – заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, Надію Банах у березні 2023 року перевели на посаду голови Франківської районної адміністрації. До цього вона працювала у Шевченківській РА, яку очолила у травні 2017 року. З березня 2016 року й до цього призначення вона працювала головою Залізничної РА. 

У 2015 році Банах була заступницею голови та виконувала обов’язки голови Залізничної райадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.