Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

tsn.ua

Понеділок, 25 березня 2013, 17:08

186 несправних автобусів виявили на Львівщині

3 початку березня працівники Державтоінспекції виявили 186 технічно несправних автобусів у Львівській області та провели 110 перевірок підприємств, що надають послуги із перевезення пасажирів.

Про це Варіантам повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Правоохоронці виявили 63 порушення у роботі підприємств-перевізників. Найчастішим порушенням є виїзд на маршрут технічно несправних автобусів.

Також сьогодні перевірено одне із найбільших львівських АТП де також було виявлено низку порушень, зокрема, випуск на маршрут несправних пасажирських автобусів.

З початку цього місяця співробітники ДАІ виявили на Львівщині 646 порушень дорожніх правил водіями «маршруток». Було майже дві сотні випадків відхилення від визначеного маршруту, а також більше сотні порушень правил зупинки та стоянки.

Також правоохоронці виявили більше 60 випадків перевищення швидкості та 107 випадків перевезення пасажирів понад встановлену кількість.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.