Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежна небезпека на Львівщині

ГУ ДСНС України у Львівській області

Понеділок, 6 травня 2024, 09:35

На Львівщині оголошено надзвичайну пожежну небезпеку

пожежна небезпека на Львівщині

Львівський регіональний центр з гідрометеорології України попереджає про надзвичайну пожежну небезпеку (5-й клас) на території Львівської області та міста Львова.

З огляду на значне зростання ризику виникнення пожеж у природних екосистемах під час пожежонебезпечного періоду, Головне управління ДСНС у Львівській області закликає громадян бути особливо обережними та не провокувати пожежі на відкритих територіях.

“Пам’ятайте, що суха трава може спалахнути у лічені секунди навіть від залишеного недопалка. Ми просимо всіх громадян дотримуватися правил пожежної безпеки та не залишати без нагляду вогнища,” - зазначено у повідомленні.

Рятувальники нагадують, що порушення правил пожежної безпеки може призвести до серйозних наслідків, включаючи великі матеріальні збитки та загрозу життю людей.

За минулу добу рятувальники Львівщини здійснили 9 виїздів на ліквідацію пожеж сухостою. Загальна площа згарища складає понад 4600 кв.м. Зокрема, займання сухостою були зафіксовані в с. Розділ, в с. Заплатин та в с. Верин Стрийського району, в с. Сілець та в с. Тартаків Червоноградського району, в с. Підлісся, в с. Ременів та в с. Нижня Білка Львівського району, а також в с. Мор’янці Яворівського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.