На Львівщині виявили ризики втрати понад шість мільйонів гривень бюджетних коштів під час закупівлі

середа, 22 травня 2024 р. о 12:45

Одна з місцевих рад області планувала укласти договір на реконструкцію моста з підрядником, який не відповідав критеріям закупівлі.

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Аналітики територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області під час моніторингу публічних закупівель виявили тендер на реконструкцію мосту вартістю 6,4 млн грн, що оголосила одна з місцевих рад області.

"У ході проведення аналітичного дослідження фахівці БЕБ виявили низку ризиків, що могли вплинути на ефективність використання бюджетних коштів.

Зокрема, встановлено невідповідність переможця кваліфікаційним критеріям визначених міськрадою в тендерній документації. Працівники компанії-переможця не мали необхідної кваліфікації, знань та досвіду для виконання ремонтних робіт. Це могло призвести до невиконання договору або неякісної реконструкції мосту" – йдеться у повідомленні.

Співробітники Бюро скерували до органу місцевого самоврядування рекомендаційний лист щодо виявлених ризиків й за результатами якого договір з переможцем тендеру вирішили не укладати, а закупівлю – скасувати.

Мітки: новини львова, Бюро економічної безпеки

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024