У середу відключення електроенергії відбуватимуться за графіками

середа, 22 травня 2024 р. о 19:29

Через прогнозовану хмарність.

Завтра, 23 травня, Укренерго запроваджує графіки планових відключень електроенергії для промислових та побутових споживачів по всій території України.

Це рішення пов’язане з прогнозованою щільною хмарністю, яка вплине на роботу сонячних електростанцій та збільшить обсяг дефіциту в енергосистемі, - повідомили в компанії.

Графіки погодинних відключень електроенергії будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00:00 до 24:00. Важливо відзначити, що енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не буде обмежуватися.

Подовження терміну дії обмежень пов’язане з прогнозованою щільною хмарністю у більшості регіонів України. Сонячні електростанції будуть змушені знизити виробництво електроенергії, що призведе до збільшення обсягу дефіциту в енергосистемі.

Відключення можуть бути застосовані, якщо споживання перевищить визначені ліміти. Диспетчерський центр “Укренерго” щовечора надсилає інформацію про ці ліміти до обленерго. Дізнатись, коли саме відбудуться відключення на Львівщині, можна на офіціному сайті офіційні сайти Львівоблобленерго.

Головна причина застосування обмежень – наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях.

Мітки: інфраструктура, світло, відключення, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024