Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

http://ukranews.com

Середа, 9 травня 2012, 11:54

Міліція почала пропускати на Пагорб слави у Львові всіх охочих після завершення офіційних урочистостей

Об 11.30, після завершення офіційних урочистостей, міліція почала пропускати на Пагорб слави у Львові всіх охочих, в тому числі депутатів Львівської міської та облради від ВО «Свободи».

Начальник ГУ УМВСУ у Львівській області Олександр Рудяк наголосив, що станом на 11.56 він задоволений тим, як пройшло святкування 9 травня у Львові. Він також зазначив, що правопорядок був забезпечений "достатньою кількістю міліціонерів".

Рудяк при цьому заперечив факт вибіркового пропуску відвідувачів для участі в урочистостях на Пагорбі слави. Він повідомив, що до 10.00 на пагорб слави був відкритий доступ всім охочим, а з 10.00 до 11.00 - "об'єкт був зарежимлений".   

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Руслан Кошулинський натомість повідомив, що він здивований вибірковістю у діях міліції. За його спостереженнями, до участі в офіційних урочистостях пропускали тих, хто мав спеціальну ознаку – гілочку бузку. Він також зазначив, що біля міліціонерів на Пагорбі слави стояли люди в цивільному, які давали вказівки міліції, кого пропускати.

Сьогодні у Львові відбулося офіційне покладання квітів до вічного вогню на Пагорбі слави.   

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.