Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ukranews.com

Четвер, 28 березня 2013, 16:28

Необхідність реформи місцевого самоврядування не просто дозріла, а перезріла - Жванія

Україні негайно потрібна реформа місцевого самоврядування, що насамперед вимагає змін до Конституції.

Про це сьогодні, 28 березня, під час виступу на Форумі місцевого самоврядування у Львові повідомив голова Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва та місцевого самоврядування, народний депутат України Давид Жванія, інформує кореспондент Варіантів.

Під час свого виступу нардеп зазначив, що наразі не задоволений розбіжностями в деклараціях і позиціях влади щодо місцевого самоврядування, позаяк говориться про рівність можливостей, в той час як основні важелі впливу все-одно залишаються в центрі.

"Якщо ми не зрушимо з місця реформу місцевого самоврядування, вона зрушить нас", - сказав Жванія, наголосивши, що має на увазі загрозливість невпровадження реформи місцевого самоврядування для існування нинішньої влади.

Він додав, що для ефективного впровадження реформи місцевого самоврядування необхідні зміни до Конституції України, адже теперішня не відповідає вимогам часу.

Нагадаємо, сьогодні у Львові розпочався Форум місцевого самоврядування, який завершиться завтра, 29 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.