Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

tsn.ua

П'ятниця, 29 березня 2013, 13:35

На "Львівобленерго" напали рейдери (ВІДЕО)

Вчора, 28 березня невідомі здійснили рейдерське захоплення, замурували та заблокували вихід з приміщення оперативно-диспетчерської групи Галицького РЕМ ПАТ „Львівобленерго”.

 Про це Варіанти повідомили у відділі корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".

Тепер диспечерська служба Львівобленерго у Галицькому районі не зможе виїжджати на виклики через рейдерські атаки.

Основний вхід до диспечерської кімнати заблокували невідоми люди, тож вдень електрики користуються резервним входом на проспекті Шевченка 24, але цей вхід після 18:00 зачиняють.

Працівники заявляють, що приміщення, яке заблоковане з двох сторін, служило не тільки боксом для автомобіля, але в ньому знаходиться електрощитова, яка при поломці паралізує роботу диспечерської служби.

ПАТ “Львівобленерго” з’ясувало, що захоплене приміщення місто здало ще одному орендарю, попри те, що у “Львівбленерго” є документи, які свідчать про оренду приміщення підприємством до кінця 2014-го року.

Нагадаємо, "Львівобленерго" через борги відключив електропостачання стадіону "Арену Львів", а також відключив два львівські світлофори.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.