Роман Кошла,  29 березня 2013

Варіанти на вікенд

57 день січня на вулиці. За вікном падає сніг. Але вже відчувається, що весна незабарна і забікінені дівчатка вийдуть на вулиці. Та поки одягаємось тепліше, мріємо про літо і ознайомлюємось з усіма Варіантами проведення дозвілля на вихідних.

Варіанти на кіно

Цьогорічна весна дивує нас не тільки погодою, а й кількість кінострічок, що вийшли на екрани, або вийдуть найближчими днями. Із очікуваних новинок це Облівіон, Залізна Людина – 3  та нова частина фільму Форсаж. У прокаті вони очікуються уже з 2 квітня.

А також на усіх екранах Львова:

G.I. Joe: Атака кобри 2 – сіквел однойменного фільму із Брюсом Уіллісом, Ченнінг Татумом та Дуейном Джонсоном (той, що Скеля) в головних ролях.

Головний антигерой фільму, що вміє змінювати свою зовнішність, приймає вигляд президента США і тепер влада безроздільно перебуває в руках лиходіїв. Кінцева мета таких дій - знищити світ, обрушивши на нього шквал найпотужніших бомб. Ті, хто залишилися в живих із "G.I. Joe", знаходять засновника своєї команди Джо Колтона і ретельно продумують як зруйнувати план "Кобри".

Фортуна вегасу – ще один фільм із Брюсом Уіллісом в головних ролях, а також Ребекою Холл.

У центрі фільму 24-річна Бет Реймер котра проміняла роботу стриптизерки в Таллахасі на роль помічниці власника підпільної букмекерської контори. Набравшись досвіду від свого боса, дівчина намагається самостійно грати в цьому бізнесі. Помилившись, Бет потрапляє в такі неприємності, витягнути з яких її може тільки Хаймовіц.

Ну і на завершення фільм Маніяк. Вдень Френк – тихий власник магазину манекенів, а вночі – безжальний маніяк, який вбиває винятково молодих красунь. Але його розмірене життя змінюється, коли в ньому з'являється молода фото-художниця Анна, якій потрібна його допомога в проведенні виставки. Чим далі розвиваються їх стосунки, тим складніше стає Френку зробити вибір – ще один скальп в якості трофея або реальна любов.

Музичні варіанти

Французькі прем’єри у Львівській філармонії – концертна програма з творів найяскравіших композиторів- імпресіоністів: Ігоря Стравінського, Клода Дебюссі та Моріса Равеля.

Також у програмі прозвучить твір І. Стравінського «Петрушка», який вперше був виконуваний у 1911 році. За словами диригента Тараса Криси, це один з найулюбленіших його творів. В основу сюжету закладений любовний трикутник. Музика дуже яскраво передає гострий характер цієї історії.

Концерт гурту Airchoppers – перша в світі група, яка збирається захопити галактику для того, щоб в ній існували тільки мир і любов. Місце проведення Караоке-клуб "888" 29 березня о 20:00.

У кафе «Стара пательня» 29 березня о 19.00 відбудеться концерт гурту Йорий Клоц. Це команда, що постійно змінюється та експериментує з інструментами та звучанням, але незмінним залишається характер самої музики – відчайдушний і зухвалий. Недарма команда називає себе «Формацією хлопства ліхого», бо їхні виступи – це буяння шаленства та азарту, невгомонності та імпровізаційної гри.

Концерт гурту OT VINTA відбудеться цими вихідними у ресторані «Динамо Блюз». Гурт презентуватиме нову акустичну програму «Пілотка».

Програма здебільшого складатиметься з вже відомих пісень OT VINTA, проте очікуються і кілька прем’єр. Щоб додати колориту трекам та розширити рамки свого стилю «укр-а-біллі», замість звичайних гітар, хлопці зіграють на банджо, укулеле та ксилофоні.

Ну і на завершення обов’язковий цвях цих вихідних Lviv Fashion Week. Місце зустрічі всіх прихильників львівської моди. З 29 по 31 березня у торговому центрі «Шувар Експо».

Гарних вихідних та до зустрічі наступного тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.