Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

comments.ua

Понеділок, 1 квітня 2013, 10:39

Проти тестя заступника голови Львівської ОДА почали кримінальне провадження

Міліція розпочала кримінальне провадження за фактом втручання нардепів Геннадія Москаля та Арсенія Яценюка в діяльність правоохоронців.

Про це зазначається в коментарі прес-служби Чернівецького облуправління МВС.

Проти Яценюка та Москаля розпочали кримінальне провадження, яке ввели в єдиний реєстр досудових розслідувань за ст.343 ч.1 Кримінального Кодексу України (втручання в діяльність працівника правоохоронного органу).

«На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Шевченківського РВ, якою було встановлено, що дійсно в м. Чернівці проводилися заходи працівниками УМВС в Чернівецькій області на службовому транспортному засобі. Ці заходи не були пов’язані з діяльністю народних депутатів» - зазначається в коментарі.

"Хочу нагадати Шевченківському райвідділу Чернівців - завдяки такому "прекрасному й фантастично прогресивному " новому КПК відкрити карне провадження народних депутатів може тільки генеральний прокурор" – прокоментував подію нардеп Москаль.

Нагадаємо, депутат Геннадій Москаль є тестем Сергія Василенка, який нещодавно був призначений заступником голови Львівської ОДА Віктора Шемчука.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.