Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

2photo.ru

Понеділок, 1 квітня 2013, 17:04

Конкурсна комісія Львівської ОДА вибрала ділянки для спорудження дитячих будинків сімейного типу

Конкурсна комісія Львівської ОДА під керівництвом голови ОДА Віктора Шемчука визначилася із земельними ділянками на території Львівщини, на яких будуватимуть дитячі будинки сімейного типу.

Засідання комісії відбулось сьогодні, 1 квітня, інформує кореспондент Варіантів.

Члени комісії обрали 5 ділянок із 14 запропонованих місцевими органами самоврядування.

До цього переліку, зокрема, потрапили ділянки у с. Лютинка Жидачівського району та с.Наварія Пустомитівського район, містах Золочеві, Буську та Радехові.

На будівництво цих будинків у бюджеті на 2013 рік передбачено 5 млн. грн.

Окрім цього, голова Львівської ОДА Шемчук взяв під особистий контроль будівництво дитячого будинку у селі Солонсько Дрогобицького району.

"Це вже моя проблема і моя відповідальність, яким чином я це буду робити", - наголосив Шемчук.

Також на даний час остаточно визначено 6 земельних ділянок, за якими прийнято відповідні рішення органів місцевого самоврядування.

Так, у Львові на вулиці Багряного, 33 дитячий будинок планують звести за кошти Львівської міської ради, у селах Бірки та Домажир Яворівського району - за благодійні кошти, зібрані з проведеного Львівською ОДА телемарафону "Подаруємо дитині родину", у селі Пнікут Мостиського району на двох земельних ділянках будівництво ведеться за кошти благодійного фонду УГКЦ "Карітас" та у селі Бартатів Городоцького району будинок будують за кошти інвестора.

Нагадаємо, відділ у справах дітей Львівської міськради шукає кандидатів у батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, який планують створити на вул. Багряного, 33 у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.