Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

klichko.org

Вівторок, 2 квітня 2013, 12:40

УДАР претендує на посаду заступника голови Львівської облради

Львівська обласна організація партії УДАР запропонувала депутатам Львівської облради представника своєї фракції в облраді як кандидатуру на посаду першого заступника голови Львівської облради.

Заяву з такою пропозицією від нардепа-ударівця Ярослава Гінки сьогодні, 2 квітня, на сесії Львівської облради зачитала голова фракції УДАР Оксана Юринець, інформує кореспондент Варіантів. 

Згідно з заявою, завдяки обранню першим заступником голови Львівської облради ударівця, УДАР пропонує поглибити координацію зусиль опозиційних партій на місцевому рівні, у порівнянні з тим, як це відбувається в межах акції "Вставай, Україно"". 

Представники УДАРу вважають, що позитивне вирішення цього питання з боку Львівської облради зможе вивести на новий рівень процес співпраці між опозиційними силами. 

Нагадаємо, перший заступник голови Львівської облради обирається за квотою фракції Фронту змін. Остання висунула на цю посаду кандидатуру Василя Пісного.

Утім, обрання першого заступника голови Львівської обради переноситься вже кілька пленарних засідань поспіль. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.