Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

meriaonline.com.ua

Вівторок, 2 квітня 2013, 13:18

Мер Рави-Руської вимагає скасування розпорядження голови Жовківської РДА

Мер Рави-Руської Ірина Верещук звертається з вимогою до прокурора Жовківського району, щоб скасувати розпорядження голови Жовківської РДА Степана Ціолковського, якими він надав дозвіл на розробку проекту землеустрою для ведення селянського господарства чотирьом громадянам.

 

Про це Варіантам розповіла сама Ірина Верещук.

На цих ділянках розміщуються артезіанські свердловини, про які у розпорядженнях не сказано, тож їх можуть незаконно забрати.

Прокуратура Жовківського району встановила, що дані розпорядження були видані з порушенням вимог Земельного кодексу України і Ціолковський видав розпорядження, визнавши нечинними свої розпорядження.

За словами мера Рави-Руської, скасовувати розпорядження голів РДА, якщо останні суперечать законодавству, можуть лише Президент України, голова місцевої держадміністрації вищого рівня або суд..

Якщо Президент, голова ОДА або суд не скасує розпорядження голови Жовківської РДА, то у майбутньому може виявитися, що землі з артезіанськими свердловинами є у власності чотирьох осіб, тож ми вимагаємо, аби їх було скасовано так, як того вимагає законодавство, розповіла Верещук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.