Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

nba4all.ru

Четвер, 4 квітня 2013, 14:20

«Містопроект» розробив містобудівний розрахунок для будівництва спорткомплексу до Євробаскету

Державний проектний інститут «Містопроект» вже розробив містобудівний розрахунок з техніко-економічними характеристиками поліфукціональної арени, яку будуватимуть на вул. Ряшівській (проектованій), - директор департаменту містобудування Андрій Павлів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

“Зараз готується наказ щодо надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, після чого забудовник зможе затверджувати проектну документацію для будівництва багатофункціональної арени до Євробаскету-2015”, - директор департаменту містобування Андрій Павлів

Нагадаємо, що Депутати Львівської міської ради обрали ділянку для будівництва арени до чкмпіонату Євробаскет-2015 на вул. Кульпарківській,226г - Ряшівській (проектованій).

Попередньо, 7 лютого, депутати Львівської міськради проголосували за виділення земельної ділянки площею 2,7 га на вул. Липова Алея, 5 у Львові для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015», тобто на території Снопківського парку, що викликало чималий скандал. Незаконність такої ухвали визнала й прокуратура Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.