Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

xn--80aqafcrtq.cc

Четвер, 4 квітня 2013, 17:39

Вчинок Канівця для нас - як грім серед ясного неба - Котеляк

Рішення про вихід із фракції ВО "Батьківщина" нардепа від Львівщини Олега Канівця стало несподіванкою для його колег із Львівщини і вони наразі готують спільну заяву з цього приводу.

Про це сьогодні, 4 квітня, в коментарі Варіантам повідомила народний депутат від ВО "Батьківщина" Лідія Котеляк.

"Цей вчинок став шоком для нас. Ми навіть спочатку не хотіли робити жодних заяв, бо думали, що це якась помилка, тому передовсім пересвідчились, чи це дійсно правда", - сказала Котеляк.

Нардеп додала, що наразі міжфракційне об’єднання "Львівщина" у Верховній Раді готує заяву щодо цієї події, яка буде оприлюднена протягом найближчої години.

Нагадаємо, народний депутат із Львівщини Олег Канівець сьогодні заявив про свій вихід із фракції ВО "Батьківщина" у Верховній Раді, як він пояснив - через те, що керівництво фракції ігнорувало його прохання.

При цьому нардеп стверджує, до його рішення про вихід із фракції підтримують майже всі його колеги - нардепи від Львівщини.

Львівська обласна партійна організація ВО "Батьківщина" назвала вчинок Канівця зрадою. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.