Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

translis.egood.com.ua

П'ятниця, 5 квітня 2013, 14:09

Рух автобусів на маршруті №24 у Львові змінено

Із понеділка, 8 квітня, у Львові буде змінено маршрут руху автобусів на міському маршруті № 24. 

Про це повідомляє прес-служба ТзОВ «Фіакр-Львів».

Транспортне підприємство зазначає, що схема курсувань маршруту №24 та клас автобусів була змінена на вимогу організатора перевезень у Львові.

Згідно з повідомленням, вимога містила наступну інформацію: «… прошу Вас відновити рух автобусів 24-го маршруту за схемою, яка була чинною до 16.11.2012 р., а саме «вул. Медової Печери – вул. Пасічна – вул.Дж. Вашингтона – вул. Зелена – вул. Франка – вул. Коперника – вул. Ст. Бандери – вул.. Городоцька (приміський вокзал). При цьому прошу забезпечити відповідний клас (пасажиромісткість не менше 35 осіб) і кількість автобусів, передбачених договором на перевезення». 

ТзОВ "Фіакр-Львів" вважає, що навколо цього питання була поширена дезінформація щодо даного питання, оскільки "клас машин, їх кількість та інтервал руху відповідає затвердженому організатором перевезень паспорту маршруту, один із примірників якого зберігається в управлінні транспорту та зв’язку Львівської міської ради".

Окрім цього підприємство наголошує, що стан львівських доріг, зокрема на шляху руху маршруту № 24 – вулиці Степана Бандери, Коперника, Вітовського, Дж. Вашингтона, Зеленої – не дає можливості забезпечити курсування низькопідлогових автобусів великої пасажиромісткості.

"Враховуючи дороговартісний ремонт та швидке зношення агрегатів і механізмів таких автобусів, їх економічна ефективність курсування є вкрай низькою та не покриває всіх необхідних витрат та амортизацію транспортних засобів. Керівництво ТзОВ «Фіакр-Львів» наголошує, що ситуація з маршрутом № 24 є схожою до введення два тижні тому автобусів класу «Еталон» на маршруті № 46, який обслуговується ЛК АТП № 1, про що певні особи у Львівській міській раді воліють не згадувати", - йдеться у повідомленні. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.