Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

kasa.in.ua

Понеділок, 8 квітня 2013, 11:44

БК “Політехніка” переміг у першому матчі плей офф

“Політехніка-Галичина” перемогла у першому матчі плей офф проти “Хіміка” з рахунком 81:87.

Лідера команди Даррел Мітчел пропустив матч через травму, але “Політехи” без його допомоги зуміли обіграти южненський “Хімік”

У ході матчу баскетболісти «Політехніки-Галичини» реалізували 10/19 триочкових. Середних значна частка дальніх кидків Горана Іконича.

Стартовий ривок «Політехніки» 17-2, організований нестримним Владаном Вукосавлевичем і снайперами львівської команди, серед яких варто виокремити Горана Іконича, котрий до великої перерви реалізував 4/7 дальніх кидків і загалом здобув 15 очок, не змусив «Хімік» капітулювати. Натомість Віллі Дін вкотре в сезоні продемонстрував лідерські якості, повівши команду за собою.

До кінця першої половини плеймейкер южненців реалізував 6/7 кидків із гри та 4/5 штрафних, а «Хімік» навіть вийшов уперед, повівши +5. Утім, кінцівка першої половини знову була за «левами». Спершу по дальньому кидку забили Майкл Лі й Горан Іконич, а під завісу тайму нагадав про себе Леонід Стефанишин.

У третій чверті на паркеті знову домінували гості, які вели в рахунку перед заключною чвертю +9. Однак у четвертій десятихвилинці «Хімік» зробив усе, щоб переломити хід гри та вирвати перемогу.

Чудовий відрізок провів Сергій Попов, забиваючи на будь-який смак, два поспіль дальніх влучив Суад Шехович, і перевага «левів» розтанула до двох пунктів. Крім того, підвів свою команду герой першої половини Горан Іконич, який після двох технічних фолів залишив майданчик за три хвилини до фінальної сирени.

Господарі паркету навіть вирвалися вперед, але переломним став влучний кидок із-за дуги Івана Шкурупія, який здобув свої перші очки в матчі та повернув лідерство «Галичині» (83-81). Ну а Саша Васильєвич і Владан Вукосавлевич холоднокровно реалізували штрафні спроби.

Владан Вукосавлевич, якого визнано гравцем матчу, оформив дабл-дабл (28 очок + 14 підбирань) уже в першому матчі плей-офф.

Джерело : ОФіційний сайт Суперліги

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.