Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

tsn.ua

Понеділок, 8 квітня 2013, 14:19

Законність роботи львівських евакуаторів перевірятимуть у суді

Прокуратура Львова оскаржила в суді прийняття положення виконавчого комітету Львівської міськради про порядок переміщення транспортних засобів, а також затвердження розрахунку витрат на здійснення переміщення транспортного засобу й договір про співпрацю між ЛДУ УМВСУ у Львівській області та ЛКП «Львівелектротранс».

 

9 січня Галицький районний суд Львова вже скасував рішення Львівської міської ради про затвердження порядку роботи евакуаторів у місті.

Згідно з чинним законодавством, тимчасове вилучення автомобілів за допомогою спеціальної техніки повинне здійснюватися лише працівниками Державтоінспекції.

Як зазначає прокуратура Львівська міська рада дозволила приймати рішення щодо переміщення транспортних засобів уповноваженим особам міської ради і працівникам низки комунальних та інших підприємств міста, а працівники ДАІ лише складають протокол про порушення.

Окрім цього, за постановою прокуратури Львова, Львівська об’єднана фінансова інспекція у Львівській області перевіряє законність використання й отримання ЛКП «Львівелектротранс» коштів від громадян за евакуацію транспортних засобів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.