Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

webcommunity.org.ua

Вівторок, 9 квітня 2013, 10:06

У Львові набирають учасників для конкурсу на найсмачнішу паску

У Львові на Великдень організатори Фестивалю Писанок проведуть також «Конкурс на найсмачнішу паску». Брати участь запрошуються всі охочі господині, що мають ексклюзивну рецептуру приготування пасок. Реєструватимуть учасників до 2 травня.

«Цього року ми вперше в рамках Фестивалю проведемо «Конкурс на найсмачнішу паску». Такі конкурси не є новиною, адже подібні змагання на визначення чогось кращого проводяться в різних містах. Але тут головна мета не визначити найкращу паску, а показати, наскільки самобутніми можуть бути традиції її приготування. Будемо раді бачити серед учасників вправних господинь, які печуть особливі паски. А вже 5 травня на головній сцені Фестивалю (північна сторона площі ринок) шляхом дегустації журі обере найсмачнішу паску, а господиня, яка її приготувала, буде визнана «Найкращою господинею Львова 2013 року», а також і цінний приз», - зазначив Андрій Сидор, директор Фестивалю Писанок у Львові.

Усі, хто бажає взяти участь у конкурсі, мусять зареєструватись на сайті Фестивалю www.easter.lviv.ua або за телефоном: (032) 235 77 88.

Нагадаємо, що у центрі Львова облаштують Великодню арт-майстерню, яка працюватиме з 1 по 6 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.