Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Батьківщина

Варіанти.net

Четвер, 10 травня 2012, 14:30

Львівські перевізники відмовляються надавати транспорт для поїздки у Київ на Форум Об'єднаної опозиції

Львівські компанії, що займаються пасажирськими перевезеннями, масово відмовляються надавати в оренду транспорт для поїздки на Форум Об'єднаної опозиції, який відбудеться у Києві 12 травня. Про це повідомляє прес-служба Львівської «Батьківщини».

Також неможливо купити квитки на поїзд для групової поїздки людей, – повідомив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик, який очолюватиме делегацію від Львівщини.

«Забезпечити організований доїзд до Києва ні автобусами, ні залізничним транспортом є неможливо. Партійці купують квитки на поїзд індивідуально, частина їхатиме власним автотранспортом», – зазначив Роман Ілик.

Загалом від Львівської «Батьківщини» участь у Форумі візьме понад 50 партійців, хоча бажаючих було значно більше. Роман Ілик зазначив, що такі відмови від автоперевізників «Батьківщина» отримує не вперше.

«Усі наші поїздки на опозиційні заходи відбуваються за одним і тим же сценарієм. Та попри всі перешкоди, Львівщина буде представлена на Форумі», – сказав лідер Львівської «Батьківщини».

Перелік компаній, що відмовили в оренді автобусів: «Європа-турінг», «Авто-трансфер», «Львівська транспортна організація», «Євротранс», «Автолюкс», «Автотранс-Львів», «Львівавтотранс», «Львівське АТП-14631».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.