Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

molbuk.ua

Вівторок, 9 квітня 2013, 11:09

Затримано 7 учасників злочинної групи, які скоювали грабежі на Львівщині

Правоохоронці затримали 7-ох злочинців, які 5 квітня, близько 6 години ранку на вулиці Зеленій у Львові біля перехрестя з вулицею Липова Алея побили та пограбували 59-річного  чоловіка.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Зловмисників також підозрюють у скоєнні 10 розбійних нападів і пограбувань. Окрім цього їх перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів. Під час затримання правоохоронці вилучили два пневматичних пістолети, кастет, пристрій для відстрілу гумовими кулями, електрошокер маски для обличчя.

Усі злочинці непрацюючі, мешканці Мостиського району Львівської області, віком 20-30 років. Двоє із них відбували покарання за крадіжки та незаконне заволодіння автотранспортом.  

«Сімох членів групи з ознаками організованості, які скоювали грабежі та розбійні напади на території Львівської області з використанням зброї і масок», - сказав Олександр Рудяк, начальник Головного управління МВС України у Львівській області.  

Цих осіб підозрюють у грабежі, який здійснили 27 березня у продуктовому магазині, погрожуючи фізичною розправою злочинці заволоділи грошима з каси в сумі 1500 гривень.

Також на початку квітня троє грабіжників у масках зайшли до продуктового магазину, погрожуючи пістолетом наказали продавцям віддати їм денну виручку, а також картки поповнення рахунків, а також зірвали золотий ланцюжок у продавця. Сума збитків становить понад 10 тисяч гривень.

Окрім цього зловмисники грабували квартири та перехожих на вулицях міста Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.