Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

loda.gov.ua

Вівторок, 9 квітня 2013, 11:45

На Львівщині пройшли всеукраїнські змагання з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху

В період з 2 до 6 квітня відбувся чемпіонат України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху в селі Яворів Турківського району, де виступили 27 спортсменів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Перегони проходили на базі Західного  реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України відбувся чемпіонат України з лижних перегонів серед спортсменів з вадами слуху.

У  змаганнях взяли участь 27 спортсменів, які представляли збірні команди Львівської, Київської, Сумської, Тернопільської, Харківської областей України та міста Києва.

Головний суддя  змагань – суддя національної категорії Юрій Байцар (м. Львів).

Чемпіонат України  відбувався у трьох вікових категоріях: чоловіки та жінки; юнаки і дівчата 1996-1998 р.н.; юнаки і дівчата 1999 р.н. й молодші та у трьох дисциплінах: класичний стиль, вільний стиль та спринт.

Серед кращих у команді  Львівської області був Ярослав  Гульоватий, який здобув три «бронзові» медалі, зокрема:

- серед чоловіків у класичному стилі на дистанції 10 км. перемогу виборов Андріїшин Андрій (Тернопільська обл.), друге місце здобув Мандзюк Павло (Київська обл.), третє місце –Гульоватий Ярослав (Львівська обл.).

- у  вільному стилі на дистанції  15 км. перемогу виборов Андріїшин  Андрій (Тернопільська обл.), друге  місце здобув Мандзюк Павло  (Київська обл.), третє місце – Гульоватий Ярослав (Львівська обл.).

- серед  чоловіків у спринті на дистанції  1,5 км. перемогу виборов Мандзюк Павло (Київська обл.), друге місце здобув Андріїшин Андрій (Тернопільська обл.), третє місце – Гульоватий Ярослав (Львівська обл.).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.