Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

skolenews.com

Вівторок, 9 квітня 2013, 11:27

Новообраний депутат до облради від "Регіонів" розповів про виборчу кампанію

Голова Сколівської РДА Михайло Гнатишин під час довиборів до Львівської обласної ради «сидів дома і відпочивав», але це не завадило йому стати обласним депутатом. Про це сам висуванець Партії регіонів Михайло Гнатишин, який здобув перемогу у Сколівському виборчому окрузі під час довиборів до Львівської обласної ради.

 

Михайло Гнатишин запевнив, що не використовував у своїй кампанії адмінресурс. «Я не цікавився ходом виборів, я сидів вдома і відпочивав. Тому фальсифікували чи ні – можуть сказати члени дільничних виборчих комісій, я цього не знаю.», - наголосив кандидат-регіонал.

Щоправда така відсторонена позиція щодо забезпечення конституційних прав жителям Сколівського району зі сторони представника Президента і провладної партії є доволі дивною.

Водночас Михайло Гнатишин заявив, що ще роздумує над тим, чи працюватиме у Львівській обласній раді у фракції Партії регіонів, висуванцем якої він є.

«Я думаю, що я буду позафракційний депутат і буду відстоювати інтереси району», - наголосив М. Гнатишин.

Така позиція новообраного депутата є доволі дивною, адже він зобов’язаний вступити у фракцію, висуванцем якої є. За логікою пана Гнатишина, робота у провладній фракції Партії регіонів (головою якої є прем’єр-міністр Микола Азаров) заважатиме йому «відстоювати інтереси району».

Водночас на питання щодо внеску Партії регіонів у перемогу Михайло Гнатишин заявив: «Про мою виборчу кампанію колись ще історики напишуть – як це так без нічого без жодної реклами, без жодної агітки я зміг перемогти».

При цьому, на переконання М. Гнатишина, опозиція поставила в його округ кандидатуру, яка не влаштовувала більшість людей.

«Партія регіонів мені не заважала і не допомагала. Єдине, що вона зробила – висунула мене кандидатом», - зазначив у коментарі М. Гнатишин.

Щоправда, ще минулого року пан Гнатишин під час відкриття пам’ятника князю Святославу у Сколівському районі публічно дякував голові Львівської обласної організації Партії регіонів Петру Писарчуку за допомогу та підтримку культурних проектів, які реалізуються у районі.

Паралельно із цим Михайло Гнатишин заперечив будь-яку причетність до його виборчої кампанії екс-керівника виборчого штабу Партії регіонів на Львівщині Романа Редька. «Вибачте, але я не знаю Редька. Він моїм виборчим штабом не керував. Якби йшла Партія регіонів у Сколівському районі, то вона би програла», - запевнив новообраний депутат, коментуючи чутки про участь у його виборчій компанії екс-керівника штабу регіоналів.

Нагадаємо, на Сколівщині на виборах до Львівської облради переміг кандидат від "Партії регіонів".

Джерело: Львівський портал

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.