Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

dyvensvit.org

Вівторок, 9 квітня 2013, 15:06

У Львові пройде всеукраїнський фестиваль "Святкуймо Воскресіння разом"

12 травня у музеї народної архітектури та побуту “Шевченківський гай” пройде 5-й ювілейний всеукраїнський фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом».

 

Про це розповів начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис.

Цьогоріч у фестивалі будуть брати участь спільноти і колективи з різних куточків України, котрі презентуватимуть власну діяльність і творчість на благодійному ярмарку, в майстер-класах і на великій сцені фестивалю.

В рамках фестивалю «Святкуймо Воскресіння Разом» стартує благодійна акція Великодній кошик для родини, яка має на меті збір продуктів харчування для малозабезпечених сімей.

Для охочих долучитись до акції та допомогти потребуючим сім’ям організатори просять контактувати за телефоном 067 682 08 25.

Організаторами фестивалю є Львівська Архиєпархія УГКЦ, Фундація духовного відродження УГКЦ, служба у справах дітей Львівської облдержадміністрації, Львівська міська рада і Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.