Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Вівторок, 9 квітня 2013, 18:09

Михальчишин захищає Львівський університет від ліберастів

Сьогодні на своїй сторінці у соцмережах народний депутат України Юрій Михальчишин заявив, що не дозволить погрожувати адміністративним тиском у Львівському національному університеті ім. І. Франка.

« В четвер, 11 квітня, 15.00 в ауд. 312 ЛНУ ім. Франка на запрошення чудових дівчат мав відвідати дискусію "Публіцистика Миколи Хвильового"...і для мене було неприємним шоком дізнатись, що в стінах мого рідного університету з ініціативи люмпен-інтелектуальних толерантних півників на дівчат почали виливати бруд, тролити деканатами і СБУ, погрожувати бойкотом і таке інше» – йдеться у тексті народного депутата.

«Сумнів у домінуючій парадигмі – це, звісно, смерть для любителів одностатевих шлюбів та інших європейських цінностей, але це гнилісне бродіння зайшло надто далеко» – пише Михальчишин.

Також нардеп запевняє, що не дозволить нікому погрожувати адміністративним тиском в свому рідному універі, «ображати хороших і правильних дівчат».

Нагадаємо, Юрій Михальчишин – народний депутат України від ВО Свобода.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.