Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

lviv-online.com

Середа, 10 квітня 2013, 10:59

“Політехніка” вдруге здолала “Хімік” у плей офф

Вчора, 9 квітня, «Політехніка-Галичина» перемогла “Хімік” з рахунком 82-75 у другому виїзному матчі стадії плей офф, відтак львів’яни повели у серії 2:0.

«Політехніка-Галичина» здобула перемогу з рахунком 82-75 без двох ключових гравців – травмованого Даррела Мітчелла й дискваліфікованого Горана Іконича.

Форвард «Політехніки-Галичини» Денис Тютюнник, який у ході регулярного сезону з’являвся на паркеті у п’яти матчах, проводячи в середньому півтори хвилини за гру, повністю виправдав довіру тренера, активно розпочавши поєдинок і реалізувавши 3/3 кидків із гри до великої перерви. Загалом на рахунку молодого гравця 9 очок при 4/5 кидків із гри, 4 підбирання та 14 балів РЕ.

Незважаючи на відсутність двох гравців задньої лінії, а також незвично малу активність Владана Вукосавлевича, «Політехніка-Галичина» нав’язала боротьбу “Хіміку”.

Несподіванкою для «Хіміка», в складі якого найкращим став Суад Шехович (11 очок + 5 підбирань), була не лише гра Івана Шкурупія, який відзначився 10 очками, а й молодого Дениса Тютюнника.

Вигравши першу половину з мінімальною перевагою в рахунку (39-38), «Політехніка» потужно провела третю десятихвилинку, відірвавшись від суперника в рахунку. Крім того, «запрацював» у своєму звичному ритміВладан Вукосавлевич, сильний відрізок видав інший «бігмен» «левів» Олег Салтовець. І хоча в середині заключного періоду южненцям навіть вдалося зрівняти рахунок, «леви» знову повернули собі перевагу.

Нагадаємо, "Політехніка-Галичина" перемогла у першому матчі плей офф з рахунком 81:87

Джерело :  офіційний сайт Суперліги

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.