Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

oiu.com.ua

Середа, 10 квітня 2013, 17:44

Суд скасував рішення щодо літнього майданчику "Фесту"

Сьогодні Апеляційний господарський суд Львівської області скасував рішення Господарського суду, відповідно до якого визнано право власності ТОВ «Інвестиційні ділові системи» на нежитлові приміщення на вул. Валовій, 20 та інші 10 об’єктів.

26 квітня 2012 року, згідно з рішенням суду, за ТОВ “Інвестиційні ділові системи”, які позивалися до ТОВ “Мережа концептуальних ресторанів “Фест” та Львівської міської ради, визнали право власності на будівлю автомийки (пр. Ч. Калини, 44), магазину (В. Великого, 49), піцерії (Пасічна, 59), магазину-кафе (пр. Ч. Калини, 109), магазину (вул. Сихівська, 19), нежитлові приміщення (вул. Валова, 20), нежитлову будівлю (вул. Наукова,3), автомийки (вул. Хлібна, 5а), магазину (вул. Полуботка,13) та магазину (вул. Морозна,21).

“Інвестиційні ділові системи” вимагали визнати право власності на об’єкт по вулиці Валовій, 20, який вони купили 1 серпня 2011 року у «Фесту». Даний об’єкт — це звичайний літній майданчик. Однак у квітні 2012 року позовні вимоги збільшили ще на 10 об’єктів (фактично МАФів). Ці тимчасові споруди не мають жодного відношення ні до “Фесту”, ні до “Інвестиційних ділових систем”. Втім суд став на бік позивача і таки визнав право власності на 11 об’єктів нерухомості.

Як відомо, 2011 році на виконання рішення господарського суду Львівської області, яке було залишене без змін апеляційною та касаційною інстанціями та набрало законної сили, було проведено демонтаж самочинно здійсненого ТОВ “МКАР “Фест” будівництва на вул. Валовій, 20 у Львові.

Нагадаємо, раніше компанію "Фест" звинуватили у самовільній будові на площі Ринок.

За матеріалами "Наші Гроші. Львів"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.