Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

franuk.com

Четвер, 11 квітня 2013, 09:57

Львів'ян кличуть на загальноміську толоку

20 квітня, у День довкілля управління екології та благоустрою Львівської міськради запрошує львів'ян долучитись до спільного прибирання міських парків і зелених зон напередодні Великодня.

 

Про це Варіанти повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Захід проводитиметсья у всіх 28-ми парках міста. Учасників толоки забезпечать відповідним інвентарем і технікою для вивезення сміття.

«До прибирання парків долучаться працівники Львівської міської ради, студенти та курсанти вищих навчальних закладів та професійно-технічних училищ. Також до нас телефонують всі інші охочі, які мають змогу взяти участь у організованій толоці та зробити місто чистішим», - візначив Володимир Чишинський, головний інженер ЛКП «Зелений Львів».

З наступного тижня виконуватимуться планові роботи з прибирання, висадки зелених насаджень та упорядкування територій парків Львова.

Нагадаємо, що ще 19 березня голова Львівської ОДА Віктор Шемчук розпорядився провести на Львівщині місячник озеленення, прибирання та благоустрою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.